Elämystä on tekemässä suuri joukko vapaaehtoisia. Alta voit tutustua kilpailun järjestelytoimikuntaan.

Matti Silveri

Kilpailunjohtaja

Alkumarinointi kemiläisessä lippukunnassa, kypsytys monissa luottistehtävissä Lapin piirissä ja hetken levännyt pienimmissä partiotehtävissä, se olen minä. Yksi mieleenpainuvimmista kisahetkistä on sunnuntaiaamun sumuinen auringonnousu Kukastunturin laella Lapin piirin kisoissa vuonna 2012. Tällaisen kisaelämyksen haluan tarjota mahdollisimman monelle ja siksi olen mukana Elämyksessä.

Sari Tapio

Kilpailusihteeri

Olen aikuisiällä partioon hurahtanut junantuoma. Olen kiitollinen Meemille ja Päkälle, jotka ”huijasivat” minut piirimme syyskisoihin ensimmäisen kerran syksyllä 2015. Koska kisoista on tullut tärkeä osa partioharrastustani, on huippua olla tekemässä Elämystä kilpailusihteerin roolissa.

Juho Ollila

Viestintä- ja markkinointivastaava

Opiskelut veivät etelään, mutta lappilainen partio jäi. Viime syksynä pääsin ensimmäistä kertaa SM-kisoihin ja Juntusta jäikin hyvien muistojen lisäksi leipäjuuston teon taito, vaikkei se silloin ihan nappiin mennyt. Lähdin mukaan tekemään Elämystä, koska haluan, että meidän piirin yhteinen ponnistus ei jää keltään kokematta!

Maria Astrén

Yhteiskuntasuhdevastaava

Kaisa-Mari "Kaisku" Jama

Tehtäväryhmävastaava

Häärään kisa-asioissa sekä SP:n, piirin että lippukunnan tasolla, eli olen siis jonkunlainen kisapartiolainen, vaikka menestystä minulta on turha odottaa! Kisoissa minua kiehtoo niiden yllätyksellisyys ja jatkuva uuden oppiminen. Tehtävät ovat kisojen ydintä, joten yritän Elämyksessä omalta osaltani pitää huolta siitä, että tekeminen on mielekästä, partiomaista ja hauskaa!

Tommi Haapakangas

Tehtäväryhmävastaava

Partio on antanut minulle paljon, ja vaikken rovaniemeläistyttyäni olekaan lippukuntatoiminnassa ollut mukana, päädyn vankan partiotaustan myötä milloin mihinkin hommiin. Paperipartioinnin jätän muille, mutta kaikki muu hoituu tarvittaessa! Tällä kertaa tartun työkaluihin ja rakennan Matkamuistomyymälää.

Niilo "Nipsu" Karjalainen

Tehtäväryhmävastaava

Lautiosaaren paperipartiojaoksen puheenjohtaja, sihteeri ja ainoa jäsen. Kisakokemukseni ovat puoliksi keskeytyksiä ja puoliksi piirinmestaruuksia. Elämyksessä olen oppimassa kisantekoa, kyselemässä typeriä ja nauramassa huippu jengissä.

Paula "Päkä" Päivinen

Tehtäväryhmävastaava

Päkä on energinen ja usein monessa mukana, astuu välillä liian isoihin saappaisiin ja välilä onnistuu yllättämään jopa itsensä. Kulkee kisoissa vaihtelevalla menestyksellä vaihtelevassa seurassa ja joskus on mukana kokeilemassa luoviakin ratkaisuja (ahkio ei toimi talvikisoissa, varsinkaan pujottelumäessä). Koska kisat on partion suola, haluan olla mukana lappilaisessa suolassa!

Antti Alaräisänen

Tehtäväryhmävastaava

Olen Kemijärvellä kasvanut ja Lappiin palannut nykyään ei niin aktiivinen partiolainen. PT-kisoja kiersin aktiivisesti 2004-13 Muohtagesta Utin taisteluun Kajaanin Korvenpoikien Naali-vartiossa, kisamatkoista on jäänyt reppuun runsaasti mukavia kokemuksia ja muistoja. Eräoppaan taitojen tehtäväryhmäpäällikkönä pääsen toivottavasti tarjoamaan osaltani mukavia elämyksiä osallistujille.

Risto Tolonen

Ratamestari

Partiotaival on kuljettanut monenlaisissa tehtävissä lippukunta ja piiritasolla. Nykyisin olen eräänlainen projektipartiolainen, joka nauttii joka vuodenajasta. Kilpailuissa parasta on herätä talvisena pakkasaamuna laavusta suon takaa nousevan auringon kajastukseen. Karttaa on joskus tullut pyöriteltyä ja on sattunut joskus oikeinkin päin olemaan. Näihin kisoihin luontevaa olikin tarttua ratamestarin haasteisiin.

Kai "Kapa" Ryynänen

Huolto

Olen 51-v. partionestori Rovaniemeltä. Tämän hetkinen pestini on Napapiirin Poikien - Napojen kämppäisännyys ja saunatalkoot 2017 vetovastuu. Olen pitkän linjan laumanjohtaja eli Akela. Löytyy partiopolulta piiritason toimintaakin vuosien varrelta. Elämyksessä haluan varmistaa yhdessä muiden huoltoon hurahtaneiden kanssa, että kaikki tavarat ja asiat ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan. 

Ville-Pekka Jokela

Tuloslaskenta

Olen opiskeluaikana uudelleen toimintaan lähtenyt 39-vuotias rovaniemeläinen. Partiotaitokisat ovat tähän uuteen "partiouraani" kuuluneet kiinteästi, kokemusta on kertynyt osallistumisista ja järjestelyistä. Mieleen on jäänyt Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin yhteiset kisat, kun ehdimme nukkumaankin avotaivaan alla nuotion ympärillä. Muisto jäi osaksi senkin vuoksi että mukana oli filmikamera(!). Tämän pestin otin koska halusin olla mukana järjestelytoimikunnassa ja sitä minulle tarjottiin. Tuomarikortti (II lk) velvoittaa!

Laura Pölönen

Valvoja

Muutin Lappiin väliaikaisesti, minua kysyttiin valvomaan kisoja ja niin sitten entisenä partiolaisena ja partiotaitokisaintoilijana olinkin pian taas partiolainen ja mukana kisatouhuissa.

Timo Tuovinen

Apuvalvoja

Partion löysin seitsemänvuotiaana ja sillä matkalla ollaan. Partio on maailman paras harrastus, ja kisaaminen tärkeä osa sitä! Toivon näkeväni sinutkin kisamaastossa. Tervetuloa!